груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1454
Title: Корпоративний чат з функціями перегляду коду, менеджменту проектів та організації часу
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Бабін, О. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кошовий Віталій Володимирович
корпоративний чат
управління проектом
коммунікація
база даних
документація
звіти
менеджмент
концепції ІТ-проектів
ІТ-компанії
ІТ- фахівці
React
JavaScript
mySQL
Figma
дослідження
аналізаналіз ринку ІТ
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В даній дипломній роботі завданням є створення корпоративного чату з функціями перегляду коду, менеджменту проектів та організації часу. На основі створеної системи було проведено аналіз додатків для комунікацій, ІТ ринку та засобів менеджменту ІТ проектів. Об’єктом дослідження є інформаційні процеси, моделі та потоки комунікацій, менеджменту проектами та використанням інструментів для полегшення рутинних задач. Предметом дослідження є технології створення логіки, яка легка в розширенні, системи для ІТ компаній, яка допомагає у вирішенні питань з комунікаціями та менеджментом. Для вирішення завдань використано такі методи наукового дослідження: теоретичний аналіз наукових та літературних джерел, аналогія з подібними, узагальнення, порівняння, спостереження. Дипломна робота містить наступні розділи: 1. Аналіз сфери ІТ-компаній. Постановка задачі. 2. Математичні моделі та архітектура для вирішення задачі створення корпоративного чату з функціями перегляду коду, менеджменту проектів та організації часу. 3. Створення макету. Програмна реалізація серверної та клієнтської частини веб-застосунку. У першому розділі дипломної роботи проведено дослідження ринку ІТ, технологій, що використовуються для комунікації та менеджменту проектів. Результатом дослідження виявлені основні концепції менеджменту проектів, інструменти та кроки побудови проекту від ідеї до створення чату, управління задачами та командою в різних умовах та написанню документації та звітів У другому розділі дипломної роботи наведені приклади математичної моделі, методи та техногії для вирішення поставленої задачі. Зокрема, описано вибір засобу створення макету, погляд на архітектуру клієнтської частини системи, структуру та роботу з базою даних. У третьому розділі дипломної роботи описано процес створення макету веб- застосунку, корпоративного чату з функціями перегляду коду, менеджменту проектів, організації часу та бази даних до неї. Робота містить 2 таблиць, 45 рисунки, 37 літературних джерела та 0 додатків. Загальний обсяг дипломної роботи складає 99 сторінок.
Description: Бабін О. С. Корпоративний чат з функціями перегляду коду, менеджменту проектів та організації часу : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / О. С. Бабін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1454
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
403 Бабін О.С. Автореферат.pdf162.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.