груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1909
Title: Зовнішньополітичний імідж держави: технології формування та позиціонування
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Мещерякова, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Хмель А. О.
зовнішньополітичний імідж
образ країни
іміджелогія
іміджмейкінг
міжнародні відносини
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. Миколаїв, 2021. Питання зовнішньополітичного іміджу держав хоча є порівняно новим політичним явищем, вирізняється своєю актуальністю у сучасній світовій політиці. У час глобалізації та тісної кооперації між акторами світового співтовариства надзвичайно важливим фактором, на який звертають увагу представники світової спільноти є зовнішньополітичний імідж. Комплекс уявлень про країну, ставлення до неї інших суб’єктів міжнародних відносин відіграють неабияку роль у подальшій співпраці. Зовнішньополітичний імідж країни стає одним з основних факторів, що визначають її економічну і політичну конкурентоспроможність на міжнародній арені. Імідж держави можна охарактеризувати як комплексне явище, що включає в себе багато різноманітних факторів, що змінюються під впливом певних реалій, що диктуються ззовні. Існують фактори, що можуть сформувати, або зіпсувати зовнішньополітичний імідж. А також ті, що роблять глибокий вплив на образ держави. В даній роботі проаналізовано особливості, що формують образ держави, та фактори, які можуть змінити зовнішньополітичний імідж основних суб’єктів міжнародних відносин.
Description: Мещерякова А. В. Зовнішньополітичний імідж держави: технології формування та позиціонування : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / А. В. Мещеряква , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1909
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Мещерякова А.В..pdf449.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.