груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1979
Title: Олександр Андрійович. Система визначення якості товарів в інтернет-магазинах на основі штучного інтелекту
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Єрмолаєв, О. А.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Боровльова С. Ю.
інтернет-магазини
штучний інтелект
нейромережі
аналіз тексту
Python
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Бакалаврська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «бакалавр з комп’ютерних наук» в галузі знань 12 «Інформаційні технології» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв. Керівник: старший викладач Боровльова Світлана Юріївна. Об’єкт – процеси організації визначення якості товарів в інтернет-магазинах. Предмет – підходи та інформаційні технології до організації визначення якості товарів в інтернет-магазинах. Мета – автоматизація процесу визначення якості товарів в інтернет-магазинах за рахунок розробки системи з використанням штучного інтелекту. У першому розділі представлено огляд наявних засобів для аналізу тональності тексту, розроблено технічні та функціональні вимоги до застосунку. У другому розділі описано види нейромереж та обґрунтовано вибір саме рекурентної структури. У третьому розділі представлено опис процесу розробки та навчання нейромережі, а також обрано метрики оцінки її точності. В четвертому розділі було описано процес збору коментарів в інтернет-магазинах, описано основні моделі поведінки користувача та увесь процес створення програмного застосунку. В останньому розділі було розглянуто норми та заходи з охорони праці й техніки безпеки. Сторінок – 87, таблиць – 14 , рисунків – 34, додатків – 3.
Description: Єрмолаєв О. А. Система визначення якості товарів в інтернет-магазинах на основі штучного інтелекту : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / О. А. Єрмолаєв , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1979
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 402 Єрмолаєв Олександр Андрійович.pdf150.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.