груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2137
Title: Механізми удосконалення методики занять з адаптивного фізичного виховання дітей з розумовою відсталістю з урахуванням індивідуальних особливостей їх резистентності до зовнішнього подразника
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Authors: Черноморов, К.В.
Keywords: автореферат
Чернозуб А. А.
фізична реабілітація
фізична терапія, ерготерапія
адаптивне фізичне виховання
діти з розумовою відсталістю
позаурочні заняття
рухова активність
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. П. Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена питанню теоретичного обґрунтування, розробки, експериментального апробування та оцінки ефективності методики позаурочних занять з адаптивного фізичного виховання молодших школярів із розумовою відсталістю на основі диференціювання рухової активності. Розроблено експериментальну методику позаурочних занять з адаптивного фізичного виховання молодших школярів з розумовою відсталістю на основі диференціювання рухової активності. Визначено високий позитивний взаємозв'язок швидкості з гіперактивністю школярів; високий негативний зв'язок статичної рівноваги, вміння диференціювати м'язові зусилля та витривалості з гіперактивністю школярів; висока позитивна зв'язок реагуючої здібності з малорухливою рухової активністю молодших школярів з розумовою відсталістю. Уточнено особливості рухової активності молодших школярів з розумовою відсталістю. Отримано нові дані про зміну показників психофізичного стану молодших школярів із розумовою відсталістю у процесі занять адаптивним фізичним вихованням за експериментальною методикою.
Description: Черноморов К.В. Механізми удосконалення методики занять з адаптивного фізичного виховання дітей з розумовою відсталістю з урахуванням індивідуальних особливостей їх резистентності до зовнішнього подразника : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / К. В. Черноморов, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2022. - 16 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2137
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Черноморов.pdf842.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.