груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2140
Title: Біохімічні показники крові, як критерії оцінки адаптаційно-компенсаторних змін в організмі пауерліфтерів в процесі корекції силових навантажень різної інтенсивності
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня "магістр", спеціальність 091 «Біологія»
Authors: Алєксєєва, М. М.
Keywords: автореферат
Коробейников Г. В.
фізична реабілітація
біологія
біохімічні показники
навантаження різної інтенсивності
пауерліфтинг
біохімічний контроль
терміновий і відставлений тренувальний ефект
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. П. Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 091 «Біологія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, м. Миколаїв, 2022. Магістерська робота присвячена питанню дослідження механізмів підвищення ефективності підготовки пауерліфтерів за рахунок застосування корекції тренувального навантаження, на основі біохімічного контролю. Встановлено взаємозв'язок між параметрами навантаження (інтенсивності тренувального навантаження) і концентраціями метаболітів в слині спортсменів, які займаються пауерліфтингом. Виявлений кількісний взаємозв'язок змісту біохімічних показників термінового і відставленого тренувальних ефектів на навантаження різної інтенсивності в підготовчому і змагальному періоді. Отримані нові можливості корекції тренувального навантаження силової спрямованості на основі біохімічного контролю з використанням змін концентрацій метаболітів в слині, в сечі і в крові при дії навантажень різної інтенсивності у спортсменів, які займаються пауерліфтингом.
Description: Алєксєєва Марія Миколаївна - Біохімічні показники крові, як критерії оцінки адаптаційно-компенсаторних змін в організмі пауерліфтерів в процесі корекції силових навантажень різної інтенсивності : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 091 «Біологія» / М. М. Алєксєєва , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2022. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2140
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Алєксєєва.pdf2.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.