груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/218
Title: Управління вартістю підприємства
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Authors: Коваленко, Д.О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра економічних наук
Євчук Л. А.
управління вартістю підприємства
дохідний підхід
ринковий підхід
майновий (витратний) підхід
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Робота на здобуття наукового ступеня магістра за спеціальністю Фінанси, банківська справа та страхування. Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Робота присвячена розробці рекомендацій з вдосконалення системи управління вартістю підприємств молокопереробної промисловості. В результаті роботи розкрито поняття та процедуру управління вартістю підприємств; розкрито сутність і проведено порівняльний аналіз наявних підходів до оцінки вартості підприємства; досліджено особливості системи управління вартістю підприємства та фактори впливу на неї; обґрунтувано концепцію комплексної оцінки вартості підприємства та визначено послідовність її реалізації; розглянуто та апробувати на підприємствах молочної та маслосироробної промисловості порядок розрахунку комплексної оцінки вартості підприємства.
Description: Коваленко Д. О. Управління вартістю підприємства : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / Д. О. Коваленко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 24 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/218
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Коваленко.pdf199.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.