груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2187
Title: Інтегрована звітність: стан та перспективи розвитку
Other Titles: магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Ангелова, Д.О.
Keywords: Кафедра обліку і аудиту
магістерська робота
Великий Ю.В.
інтегрована звітність підприємства
фінансові результати підприємства
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У кваліфікаційній роботі на основі проведеного дослідження удосконалено сукупність принципів інтегрованої звітності як ієрархічної системи, у якій, на відміну від існуючих, за спрямованістю та цілями використання виділено три групи принципів, які враховують поліфункціональну спрямованість інтегрованих звітів: структурні, організаційні та якісні. Досліджено теоретичне обґрунтування особливостей обліку і аналізу інтегрованої звітності підприємства, а також визначено існуючі методичні підходи дослідження процесу формування інтегрованої звітності. На основі теоретичного підґрунтя проаналізовано фінансові результати ДП «Придніпровський ЕТЦ». Досліджено методику моделювання фінансових результатів, а також на основні отриманих результатів запропоновані напрямки удосконалення процесу складання та подання інтегрованої звітності.
Description: Ангелова Д. О. Інтегрована звітність: стан та перспективи розвитку : магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 „ Облік і оподаткування ” / Д. О. Ангелова ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 94 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2187
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ангелова Д.О._кваліфікаційна робота.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.