груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2188
Title: Облік і аналіз надання Інтернет - послуг
Other Titles: магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Архіпова, Т. В.
Keywords: магістерська робота
Кафедра обліку і аудиту
Великий Ю.В.
облік і аналіз витрат на підприємстві
фінансовий стан підприємства
інтернет-послуги
телекомунікаційна компанія
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У кваліфікаційній роботі на основі проведеного дослідження визначено зростання суми витрат на матеріали і поставки та інших затрат на обслуговування діяльності телекомунікаційних компаній на практичному прикладі інтернет-провайдеру компаній ПраТ «Київстар». Визначити нормативно-методичні засади обліку телекомунікаційної компанії при наданні послуг населенню, а також проаналізовані методичні підходи обліку і аналізу витрат на підприємстві. На основі отриманої інформації проведено аналітичне порівняльне дослідження витрат телекомунікаційної компанії. Розкриті організаційні та економічні особливості господарювання з метою визначення їх впливу на побудову системи бухгалтерського обліку, в результаті чого проаналізовано фінансовий стан ПраТ «Київстар». На основні отриманих результатів запропоновані напрямки оптимізації процесу надання інтернет-послуг телекомунікаційними компаніями.
Description: Архіпова Т. В. Облік і аналіз надання Інтернет - послуг : магістерськa дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 „ Облік і оподаткування ” / Т. В. Архіпова ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 85 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2188
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Архіпова Т.В._кваліфікаційна робота_2022.pdf803.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.