груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189
Title: Організація обліку, аналіз та контроль власного капіталу
Other Titles: магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Authors: Гострик, А. Д.
Keywords: Кафедра обліку і аудиту
магістерська робота
Белінська С.М.
власний капітал
облікове забезпечення
фінансовий стан
аналіз
контроль
управлінські рішення
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У кваліфікаційній роботі досліджено особливості організації обліку, аналізу та контролю власного капіталу на вітчизняних підприємствах. Розглянуто законодавчо-нормативні та теоретичні аспекти обліку, аналізу і контролю власного капіталу. Зокрема уточнено економічну сутність власного капіталу як об’єкта обліку, аналізу і контролю. Систематизовано основні нормативно-правові акти як загального, так і спеціального характеру, які дозволяють своєчасно та правильно відображати в обліку операції з формування та зміни статутного, додаткового, резервного, вилученого капіталу та інших його складових. У методичній частині кваліфікаційної роботи узагальнено методику дослідження організації обліку, аналізу і контролю власного капіталу для цілей управління, доведено, що об’єктами організації обліку власного капіталу є первинний етап, поточний та узагальнюючий, а об’єктами кожного етапу є номенклатури, носії номенклатур, їх рух та забезпечення. В аналітичній частині кваліфікаційної роботи охарактеризовано фінансово-господарську діяльність приватного акціонерного товариства «ВІММ-БІЛЛЬ-ДАНН». Також охарактеризовано існуючий стан застосування методів обліку та контролю щодо власного капіталу підприємства для прийняття управлінських рішень. У підсумковій частині кваліфікаційної роботи здійснено інтерпретацію результатів дослідження та обґрунтовано рекомендації щодо обліку та контролю власного капіталу об’єкта дослідження.
Description: Гострик А. Д. Організація обліку, аналіз та контроль власного капіталу : магістерськa дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальності 071 „ Облік і оподаткування ” /А. Д. Гострик; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 94 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2189
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гострик_А_Д_кваліфікаційна_робота_2022_.pdf1.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.