груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2510
Title: Вебзастосунок підбору гри за параметрами на основі пошуку асоціативних правил
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Лопушанський, К. А.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Дворецький М. Л.
вебзастосунок
асоціативні правила пошуку
підбір ігор
пошук за параметрами
СУБД
фреймворк
Php Laravel
MySQL
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена аналізу методів вирішення задачі пошуку асоціативних правил та розробці вебзастосунку для підбору ігор за параметрами. Об’єкт кваліфікаційної роботи: процес вибору комп’ютерної гри за параметрами. Предмет кваліфікаційної роботи: система підбору гри за параметрами на основі пошуку та використання асоціативних правил. Метою роботи є підвищення швидкості процесу вибору комп’ютерної гри, що відповідає особливостям характеру і звичкам користувача, а також деяким ситуативним обставинам, шляхом розробки вебзастосунку підбору гри за параметрами на основі пошуку асоціативних правил. У перспективі дана робота може розширюватися за рахунок залучення інших методів із галузі штучного інтелекту, пов’язаних із наданням рекомендацій людині з боку автоматизованих систем (зокрема, таким методом може бути застосування теорії нечітких множин або нейронних множин, тощо). Кваліфікаційна робота складається фахового розділу та спеціальної частини з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Робота складається зі вступу, трьох розділів, спеціальної частини з охорони праці, висновків та додатку. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі розглядаються інформаційні системи та технології створення вебзастосунків. Зазначаються основні поняття, методи та етапи розробки. Наводиться актуальність вибраної предметної сфери. Проводиться огляд існуючих аналогів, а також визначається специфікація вимог. У другому розділі визначаються основні вимоги до технічного забезпечення. Наводиться аналіз середовищ розробки для вибору найбільш зручного та функціонального. Також проводиться аналіз існуючих фреймворків та СУБД для визначення найкращих для розробки. У третьому розділі показані сценарії використання системи, розробляються макети інтерфейсу. Далі наводиться схема бази даних та діаграма розгортання. У четвертому розділі наведений опис процесу розробки компонентів вебзастосунку, а саме розробка бази даних, реалізація окремих сторінок системи. Також проаналізовано алгоритми пошуку ігор за допомогою асоціативних правил. У кінці проводиться тестування створеного вебзастосунку. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях йдеться про техніку безпеки при роботі в офісних приміщеннях із комп’ютерним обладнанням.
Description: Лопушанський К. А. Вебзастосунок підбору гри за параметрами на основі пошуку асоціативних правил : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / К. А. Лопушанський; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 127 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2510
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КРБ Лопушанський К.А. група 408.pdf5.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.