груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2636
Title: Технології розвитку вибухової сили у спортсменів з рукопашного бою в процесі використання інтегральних тренувальних занять на різних етапах підготовки
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Міненко, О. В.
Keywords: кафедра олімпійського та професійного спорту
Бондаренко І. Г.
корекція навантажень
механізми оптимізації
рукопашний бій
швидкісно-силові якості
Issue Date: Feb-2023
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена питанню дослідження технології оптимізації тренувального процесу спортсменів, що спеціалізуються у рукопашному бої з легким контактом, шляхом корекції навантажень. Встановлено, що розвиток швидкісно-силових якостей у бійців рукопашного бою легкого контакту повинен проходити поетапно. Встановлено, що рівень розвитку швидкісно-силових якостей у бійців рукопашного бою легкого контакту, в значній мірі залежить від використання інтегрального тренування. Виявлено фактори, що визначають необхідність використання інтегрального тренування для розвитку швидкісно-силових якостей у бійців рукопашного бою. Ними є: наявність можливості комплексного розвитку всіх м'язових груп у бійців рукопашного бою розділу легкий контакт; необхідність підвищення інтенсифікації тренувального процесу; можливість підбору вправ для ефективного розвитку «відстаючих» швидкісно-силових якостей у бійців рукопашного бою; індивідуальний характер впливу навантаження на швидкісно-силову готовність бійців рукопашного бою.
Description: Міненко О. В. Технології розвитку вибухової сили у спортсменів з рукопашного бою в процесі використання інтегральних тренувальних занять на різних етапах підготовки : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / О. В. Міненко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 90 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2636
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання і спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Міненко.pdf628.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.