груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3020
Title: Центри надання адміністративних послуг в органах місцевого самоврядування
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Корубко, Д. Ю.
Keywords: кафедра місцевого самоврядування та регіонального розвитку
Бондар Г. Л.
органи місцевого самоврядування
адміністративна послуга
Департамент надання адміністративних послуг (ДНАП)
Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП)
Миколаївська міська рада
Issue Date: Jun-2023
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню особливостей, проблем та шляхів вдосконалення діяльності органів місцевого самоврядування у сфері надання адміністративних послуг. У вступі обґрунтовано актуальність теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; окреслено практичне значення отриманих результатів бакалаврської роботи; зазначено про структуру та обсяг роботи. На початку роботи охарактеризовано джерельну базу дослідження, визначено основні поняття та категорії, проаналізовано законодавчу та нормативно-правову базу дослідження, а також світовий досвід щодо особливостей надання адміністративних послуг. Основна частина дослідження присвячена ґрунтовному аналізу особливостей створення та організації діяльності Центру надання адміністративних послуг та його територіальних підрозділів, а також розкрито методику оцінки якості адміністративних послуг. У третьому розділі роботи встановлено та розкрито особливості та проблеми організації надання адміністративних послуг ДНАП на прикладі Миколаївської міської ради, проаналізовано механізми удосконалення процесу управління персоналом Миколаївського ДНАП міської ради, та запропоновано шляхи покращення якості надання адміністративних послуг ДНАП Миколаївської міської ради. Зокрема, з метою вдосконалення роботи ДНАП, поліпшення якості обслуговування споживачів послуг у ДНАП, збільшення доступності адміністративних послуг, які надає Миколаївська міська рада необхідно проаналізувати кадровий склад і стійкість, технічну та психологічну підготовку персоналу та їх здатність створювати комплексні послуги; проводити опитування отримувачів послуг ДНАП, щодо якості надання адмінпослуг та компетентності працівників; переглянути і оновити інформаційні та технологічні картки адмінпослуг, які надаються у ДНАП; розглянути можливість організації надання супутніх послуг, підготувати відповідні кошториси і пропозиції щодо зміни бюджетних видатків на ці потреби або для закупівлі таких послуг; визначити необхідну кількість офісів ЦНАП для об’єднаних територіальних громад, а також перелік адміністративних послуг, які мають надаватись у ЦНАП.
Description: Корубко Д. Ю. Центри надання адміністративних послуг в органах місцевого самоврядування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / Д. Ю. Корубко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 94 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3020
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота_Корубко.pdf1.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.