груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3224
Title: Методика підготовки спортивного колективу боксерів з урахуванням їх індивідуальних властивостей
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Кім, В. В.
Keywords: кафедра олімпійського та професійного спорту
Тупєєв Ю. В.
бокс
тренування
фізичний розвиток
координація
сила
гнучкість
майстерність
інновації
технологія навчання
boxing
training
physical development
coordination
strength
flexibility
innovation
skill
learning technology
Issue Date: Feb-2024
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Тема має ряд важливих аспектів, які підкреслюють її актуальність, де індивідуалізація тренувань, яка має сучасний підхід до занять спортом, визнає унікальність кожного спортсмена. Враховуючи індивідуальні фізіологічні та психологічні особливості боксерів, які дозволяють ефективно адаптувати програми тренувань, дозволяють максимізувати свій потенціал під час підготовки до змагального періоду. Оптимізація результатів, що правильно розроблена по методиці підготовки сприяє покращення показників у вигляді підвищення фізичної форми, технічної майстерності та загального високого рівня спортивної вправності команди. Мета даного дослідження: підвищити ефективність тренувального процесу з боксерів з урахуванням їх індивідуальних властивостей. Для досягнення даної мети було поставлено такі завдання: 1) Узагальнити наукові дані щодо підготовки спортивного колективу боксерів з урахуванням їх індивідуальних властивостей. 2) Визначити вихідні показники фізичної, техніко-тактичної, психологічної підготовленості з урахуванням їх індивідуальних властивостей. 3) Розробити та обгрунтувати методику підготовки спортивного колективу боксерів з урахуванням їх індивідуальних властивостей. Об'єктом дослідження є тренувальний процес підготовки боксерів. 2 Предметом дослідження є методика підготовки боксерів з урахуванням їх індивідуальних властивостей. The topic has a number of important aspects that emphasize its relevance, where the individualization of training, which has a modern approach to sports, recognizes the uniqueness of each athlete. Taking into account the individual physiological and psychological characteristics of boxers, which allow you to effectively adapt training programs, allow you to maximize your potential during the preparation for the competitive period. The optimization of results, which is properly developed according to the training methodology, contributes to the improvement of indicators in the form of an increase in physical fitness, technical skill and a general high level of sportsmanship of the team. The purpose of this study: to increase the effectiveness of the training process for boxers, taking into account their individual characteristics. To achieve this goal, the following tasks were set: 1) Summarize scientific data on the training of a sports team of boxers, taking into account their individual properties. 2) Determine the initial indicators of physical, technical-tactical, psychological preparedness, taking into account their individual properties. 3) To develop and substantiate the methodology of training a sports team of boxers taking into account their individual properties. The object of research is the training process of training boxers. The subject of the study is the training method of boxers taking into account their individual characteristics.
Description: Кім В. В. Методика підготовки спортивного колективу боксерів з урахуванням їх індивідуальних властивостей : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / В. В. Кім ; ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2024. - 92 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3224
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання і спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кім В.В..pdf6.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.