груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/401
Title: Апаратно-програмний комплекс автоматичного оцінювання знань на базі оптичного датчика
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Стельмах, С. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Крайник Ярослав Михайлович
датчики
оптичний датчик
оцінювання знань
мікроконтролер
використовувався оптичний датчик TSL3301
інтелектуальні системи з розпізнавання тексту
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У даній роботі досліджується інтеграція оптичного датчика в систему оцінювання знань. Досліджуються методи обробки даних для представлення їх у вигляді графічного зображення звичного розширення. Особлива увага приділяється особливостям роботи з датчиком та подальша передача отриманих даних до програмного забезпечення по обробці даних. В даній роботі розглядаються загальні підходи до вибірки даних з датчика, для подальшої реалізації вибірки за допомогою модуля керування - мікроконтролера. Для практичного тестування використовувався оптичний датчик TSL3301 від компанії AMS. Був проведений ряд експериментів по триманню зображень з різними налаштуваннями датчика, в яких показаний результат з різними значеннями посилення і значеннями зміщення. Як останній етап роботи з датчиком, було реалізоване програмне забезпечення, що збирає дані з датчика для візуалізації його даних. Реалізовані технологія роботи з оптичними датчиками призначення для використання у інтелектуальних системах з розпізнаванням тексту.
Description: Стельмах С. В. Апаратно-програмний комплекс автоматичного оцінювання знань на базі оптичного датчика : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / С. В. Стельмах; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/401
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Стельмах.pdf126.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.