груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/505
Title: Питання морських кордонів у зовнішній політиці України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Сердюк, А. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Тихоненко Ірина Вікторівна
морський кордон
анексія
демаркація морського кордонУ
зовнішня політика України
Росія
Румунія
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили.- Миколаїв, 2019. Проблема морських кордонів України залишається актуальною до сьогодення і актуалізується у зв’язку з анексією Криму Російською Федерацією та ведення нею нелегітимної у правовому полі діяльності у Азовському морі. У свою чергу, незавершеність процесу договірно-правового оформлення морського кордону негативно позначається на міжнародному авторитеті України, становить перешкоди для реалізації стратегічних завдань зовнішньої політики у безпековій та економічній сферах. Загострення ситуації у акваторії Азовського моря та Керченської протоки наприкінці 2018 р. ще раз підтвердило важливість питання морського кордону у відносинах з Російською Федерацією. З’ясовано, що Україна має негативний досвід врегулювання питання морського кордону з Румунією, тому має більш фахово реагувати на існуючі протиріччя з Російською Федерацією.
Description: Сердюк А. С. Питання морських кордонів у зовнішній політиці України : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / А. С. Сердюк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/505
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сердюк_691_автореф..pdf520.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.