груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/633
Title: Інформаційна система для екологічної лабораторії на основі WEB - технологій
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Малкова, К. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Горбань Гліб Валентинович
інформаційна система
база даних
SQL запити
екологія
лабораторія
дослідження
аналіз послуг
маркетингові дослідження
стратегічний аналіз
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. В даній дипломній роботі завданням є створення інформаційної системи для екологічної лабораторії. На основі створеної системи було проведено аналіз ринку в наданні схожих послуг проведення досліджень ґрунту, води, повітря та інших екологічних показників в місті розміщення лабораторії, маркетингові дослідження та стратегічний аналіз. Об'єктом дослідження – технології створення інформаційних систем екологічної лабораторій, яка допомагає в проведенні досліджень та аналізів навколишнього середовища. Предметом дослідження – інформаційні процеси, моделі та потоки створення інформаційних сайтів в сфері екології країни. Для вирішення завдань використано такі методи наукового дослідження: теоретичний аналіз наукових та літературних джерел, аналогія з подібними, узагальнення, порівняння, спостереження. Дипломна робота містить наступні розділи: – аналіз послуг даної сфери діяльності; – технології та підходи до проектування та створення інформаційних систем подібного роду; – опис структури системи, реалізація для екологічної лабораторії. У першому розділі дипломної роботи проведено аналіз послуг екологічних лабораторій, вплив сучасної політичної та економічної ситуації на розвиток даної сфери, порівняння екологічної лабораторії «Ліміт Плюс» серед конкурентів у Миколаївській області в наданні послуг. У другому розділі дипломної роботи наведено послідовність проектування інформаційної системи та відповідної бази даних до неї. Зокрема, детально описано клієнт-серверну архітектуру сайту, структуру та бази даних, розроблено макет системи. У третьому розділі дипломної роботи описано процес створення інформаційної системи та бази даних до неї. Наведено процес виведення даних з бази даних на сайт, організований за допомогою мови запитів SQL. Робота містить 1 таблицю, 36 рисунки, 18 літературних джерел та 2 додатки. Загальний обсяг дипломної роботи складає 62 сторінок.
Description: Малкова К. В. Інформаційна система для екологічної лабораторії на основі WEB - технологій : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / К. В. Малкова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/633
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Малкова 403.pdf371.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.