груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/640
Title: Автоматизація тестування шаблонів веб-застосунків з використанням формальних граматик
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Хруставка, М. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Фісун Микола Тихонович
Веб-застосунок
верстка
автоматизація тестування
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В дипломній роботі представлено структуру автоматизованої системи тестування адаптивності верстки статичних сторінок веб-застосунків. Актуальність даної роботи полягає в тому, що нині існує багато методів автоматизованого тестування функціональної частини веб-застосунків, і зовсім мало засобів автоматизації тестування верстки статичних сторінок таких застосунків. Мета дослідження полягає в підвищенні ефективності автоматизованого тестування адаптивності верстки статичних сторінок веб-застосунків. Об’єктом дослідження є інструментарій, призначений для автоматизації тестування веб-сторінок. Предметом дослідження є методи та засоби автоматизації тестування веб-сторінок Робота складається з двох частин: фахова частина та спеціальна частина: охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях. У вступі проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі наводиться загальна характеристика роботи. Другий розділ присвячено характеристиці та аналізу найпоширеніших помилок, які зустрічаються в верстці веб-сторінок. Третій розділ присвячено опису реалізації. В четвертому розділі приводиться приклад практичного застосування системи. У висновках проводиться аналіз виконаної роботи та отриманих результатів. Спеціальна частина з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях присвячена питанням з охорони праці на робочих місцях та заходам щодо забезпечення інформаційної безпеки.
Description: Хруставка М. В. Автоматизація тестування шаблонів веб-застосунків з використанням формальних граматик : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / М .В. Хруставка , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 9 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/640
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Хруставка М.В. 403.pdf312.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.