груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/890
Title: Впровадження CRM-системи у діяльність підприємств сільськогосподарської галузі
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Authors: Ковальов, Р. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра економіки та підприємництва
Міцкевич Неоніла Василівна
підприємництво
торгівля
біржова діяльність
CRM-система
впровадження
ефективність діяльності
взаємовідносини з клієнтами
сільськогосподарське підприємство
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, МОН України, Миколаїв, 2020. У магістерській роботі узагальнено теоретико-методологічні засади впровадження CRM-систем у діяльність підприємств сільськогосподарської галузі. Визначено етапи розвитку та економічну сутність CRM-системи, як одного з найперспективніших стратегічних інструментів модернізації процесу управління підприємством. Обґрунтовано підходи до бізнес-процесів підприємств України, яка має цінний потенціал і ресурси для розвитку сільськогосподарської галузі. Охарактеризовано стан розвитку підприємств сільськогосподарської галузі та надано оцінку системам взаємовідносин з контрагентами. Розроблено рекомендації щодо впровадження CRM-системи на підприємстві сільськогосподарської галузі.
Description: Ковальов Р. О. Впровадження CRM-системи у діяльність підприємств сільськогосподарської галузі : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Р. О. Ковальов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/890
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Ковальов Р.О..pdf401.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.