груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/974
Title: Біблійні мотиви та їх трансформації у серії книг Дж.К. Ролінґ про Гаррі Поттера
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 035 «Філологія»
Authors: Васильянц, О. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра англійської філології
Старшова Оксана Олександрівна
англійська мова
Біблія
біблійні символи
Гаррі Поттер
Дж.К. Роулінг
Ісус Христос
трансформації біблійних мотивів
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У даному авторефераті розглядається короткий зміст кваліфікаційної роботи “Біблійні мотиви та їх трансформації у серії книг Дж.К. Ролінґ про Гаррі Поттера” на отримання наукового ступеня магістра філології. Загальна характеристика роботи окреслює важливі аспекти дослідження, включаючи актуальність теми, мету, завдання, об’єкт, предмет та методологію, яка була взята за основу. Також зазначено, що апробація роботи відображена у вигляді статті “Brand New Christianity in the Fantasy Genre? Transformations of Biblical Motifs in the Harry Potter Book-Series by J.K. Rowling”, у якій подані часткові результати дослідження. В основному змісті роботи надана інформація про структуру кваліфікаційної роботи, яка складається зі вступу, двох розділів (теоретичного та практичного), дванадцяти підрозділів та висновків. До кожного пункту надаються короткі результати дослідження, які були отримані відповідно до поставлених завдань.
Description: Васильянц О. С. Біблійні мотиви та їх трансформації у серії книг Дж.К. Ролінґ про Гаррі Поттера : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 035 «Філологія» / О. С. Васильянц , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/974
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Васильянц автореферат.pdf264.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.