груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1020
Назва: Кримінологічна характеристика та запобігання жіночій злочинності
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 081 «Право»
Автори: Трибушенко, А. С.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
право
Блага А.Б.
злочин
жіноча злочинність
кримінологічні чинники
запобігання
досвід зарубіжних країн
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «Магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. В магістерській роботі надана характеристика жіночої злочинності, її сучасний стан в Україні, статистичні дані, які характеризують стан злочинності. Здійснено кримінологічний аналіз особи жінки-злочинниці та охарактеризовано концепції щодо співвідношення соціального та біологічного в жіночій злочинності. Встановлено основні кримінологічні чинники жіночої злочинності в Україні та їх вплив на суспільство. Узагальнено причини і умови індивідуальної злочинної поведінки жінок та охарактеризовано основні напрямки загально-соціального запобігання жіночій злочинності в Україні. Обґрунтовано, що, оскільки жіноча злочинність є багатоаспектним явищем, тому і протидія повинна включати комплекс засобів, способів та форм в різних сферах суспільного життя. Досліджено систему спеціально-кримінологічного запобігання цього виду злочинності в Україні та проаналізовано досвід зарубіжних країн у сфері запобігання жіночій злочинності. Зроблено висновок про необхідність загальних та спеціальних заходів вдосконалення жіночої злочинності в Україні на підставі досвіду зарубіжних країн та на практиці країни загалом.
Опис: Трибушенко А. С. Кримінологічна характеристика та запобігання жіночій злочинності : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 081 «Право» / А. С. Трибушенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 16 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1020
Розташовується у зібраннях:Юридичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТРИБУШЕНКО АНАСТАСІЯ СЕРГІЇВНА.pdf267.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.