груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1108
Назва: Особливості підготовки спортсменів-паралімпійців – фехтувальників на візках
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Автори: Науменко, О. С.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Бріскін Юрій Аркадійович
фехтування на візках
паралімпійський спорт
підготовка фехтувальників
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена питанню вдосконалення системи підготовки до всеукраїнських та міжнародних змагань миколаївської команди фехтувальників-паралімпійців (вид зброї: шпага), які займаються на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Вікторія». Визначено основні структурні компоненти системи підготовки професійних спортсменів (техніко-тактичний, фізичний, психологічний та теоретичний), а також складові мотивації фехтувальників на візках. Внесено зміни до програми підготовки миколаївських спортсменів, зокрема, додано елементи наставництва, уведено заняття на гребному тренажері (для фехтувальників категорії А), запроваджено курс лекцій від реабілітологів та дієтологів, залучено психолога. На основі спортивних досягнень фехтувальників на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, проаналізовано ефективність запропонованих змін та визначено напрями подальшого вдосконалення програми підготовки паралімпійських фехтувальників.
Опис: Науменко О. С. Особливості підготовки спортсменів-паралімпійців – фехтувальників на візках : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / О. С. Науменко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 17 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1108
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання та спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Науменко О. С..pdf330.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.