груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1123
Назва: Оптимізація процесу фізичної реабілітації шляхом поетапного використання навантажень аеробного та анаеробного характеру
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Автори: Свинцицька, О. В.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
Кафедра медико-біологічних основ спорту та фізичної реабілітації
Шерстюк Людмила Валеріївна
система фізичної реабілітації
аеробне навантаження
анаеробне навантаження
оздоровче плавання
атлетична гімнастика
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 227 «Фізична терапія, ерготерапія». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню вдосконаленню та оптимізації процесу фізичної реабілітації шляхом поетапного використання навантажень аеробного та анаеробного характеру. Виявлено специфіку оздоровчого впливу атлетичної гімнастики як засіб анаеробного тренування студентів. Досліджено особливості і специфіку оздоровчого впливу оздоровчого плавання як одного із засобів аеробного тренування студентів. Обґрунтовано доцільність поєднання засобів аеробного і анаеробної спрямованості на навчально-тренувальних заняттях з фізичної культури зі студентами. У ході дослідження було розроблено методику поєднання засобів аеробного і анаеробної спрямованості на навчально-тренувальних заняттях з фізичної культури зі студентами та оцінити її ефективність.
Опис: Свинцицька О. В. Оптимізація процесу фізичної реабілітації шляхом поетапного використання навантажень аеробного та анаеробного характеру : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / О. В. Свинцицька, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 17 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1123
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання та спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Свинцицька О..pdf547.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.