груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1131
Titel: Психофізіологічні показники, як критерії оцінки індивідуалізації спортсменів у єдиноборствах
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Autoren: Хлюстін, А. Р.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Чернозуб Андрій Анатолійович
нейродинамічні функції
греко-римська боротьба
перцептивна швидкість
стресостійкість
Erscheinungsdatum: 2020
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена встановленню зв'язку між стилем ведення поєдинку і мотиваційними характеристиками у борців високого класу з метою розробки встановити залежність від психофізіологічних і мотиваційних характеристик. Запропоновано комплексний науково-обґрунтований підхід до вивчення взаємозв'язку між індивідуальним стилем ведення поєдинку і мотиваційними характеристиками у борців високої кваліфікації, вивчені психофізіологічні характеристики, які визначають схильність до атакуючого, комбінованого або захисному стилю ведення поєдинку борців високої кваліфікації. Доповнено і розширено існуючі дані про особливості когнітивних характеристик борців, схильних до різних стилів ведення двобою, підтверджено дані про значимість психофізіологічних особливостей при визначенні індивідуального стилю діяльності борців. Розроблено практичні рекомендації до орієнтування на переважне формування стилю ведення поєдинку з урахуванням психофізіологічних і мотиваційних характеристик.
Beschreibung: Хлюстін А. Р. Психофізіологічні показники, як критерії оцінки індивідуалізації спортсменів у єдиноборствах : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / А. Р. Хлюстін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1131
Enthalten in den Sammlungen:Факультет фізичного виховання та спорту

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Хлюстін Анатолій Русланович.pdf413.08 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.