груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1191
Назва: Діагностика фінансового стану підприємств кондитерської галузі у системі антикризового управління
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Автори: Дяченко, В. С.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра фінансів та кредиту
Нетудихата К.Л.
фінансова діагностика
фінансова безпека
показники фінансового стану
підприємства кондитерської галузі
моделі банкрутства
антикризове управління
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено проведенню діагностики і оцінки фінансового стану підприємств кондитерської галузі України з метою підвищення ефективності їх господарської діяльності у рамках напрямів та заходів системи антикризового управління. Розглянуто сутність, ключові ознаки та підходи вчених до визначення категорій «фінансова діагностика», «фінансова безпека» і «фінансовий стан» (як основних елементів антикризового управління), проведено дослідження теоретичних засад визначення сутності, складових та характеристик системи антикризового управління підприємством, а також створено наочну модель комплексної діагностики фінансового стану підприємств кондитерської галузі у системі антикризового управління. Проведено емпіричний аналіз фінансового стану найбільших восьми підприємств кондитерської галузі України для визначення рівня їх фінансової безпеки, ймовірності банкрутства та характеристики зміни їх фінансового стану протягом 2013-2018 рр. Запропоновано власно-розроблену MDA-модель прогнозування ймовірності банкрутства для підприємств кондитерської галузі України. Представлено напрями і заходи антикризового управління, що здатні попередити погіршення фінансового стану кондитерських підприємств та нейтралізувати (мінімізувати) їх потенційно-можливий ризик банкрутства.
Опис: Дяченко В. С. Діагностика фінансового стану підприємств кондитерської галузі у системі антикризового управління : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / В. С. Дяченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 25 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1191
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Дяченко.pdf368.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.