Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1191
Назва: | Діагностика фінансового стану підприємств кондитерської галузі у системі антикризового управління |
Інші назви: | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» |
Автори: | Дяченко, В. С. |
Ключові слова: | автореферат магістерська робота кафедра фінансів та кредиту Нетудихата К.Л. фінансова діагностика фінансова безпека показники фінансового стану підприємства кондитерської галузі моделі банкрутства антикризове управління |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ЧНУ ім. Петра Могили |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено проведенню діагностики і оцінки фінансового стану підприємств кондитерської галузі України з метою підвищення ефективності їх господарської діяльності у рамках напрямів та заходів системи антикризового управління. Розглянуто сутність, ключові ознаки та підходи вчених до визначення категорій «фінансова діагностика», «фінансова безпека» і «фінансовий стан» (як основних елементів антикризового управління), проведено дослідження теоретичних засад визначення сутності, складових та характеристик системи антикризового управління підприємством, а також створено наочну модель комплексної діагностики фінансового стану підприємств кондитерської галузі у системі антикризового управління. Проведено емпіричний аналіз фінансового стану найбільших восьми підприємств кондитерської галузі України для визначення рівня їх фінансової безпеки, ймовірності банкрутства та характеристики зміни їх фінансового стану протягом 2013-2018 рр. Запропоновано власно-розроблену MDA-модель прогнозування ймовірності банкрутства для підприємств кондитерської галузі України. Представлено напрями і заходи антикризового управління, що здатні попередити погіршення фінансового стану кондитерських підприємств та нейтралізувати (мінімізувати) їх потенційно-можливий ризик банкрутства. |
Опис: | Дяченко В. С. Діагностика фінансового стану підприємств кондитерської галузі у системі антикризового управління : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / В. С. Дяченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 25 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1191 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економічних наук |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Автореферат_Дяченко.pdf | 368.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.