груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1236
Titel: Сучасний стан та перспектива розбудова електронного урядування в Україні
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Autoren: Єльєшевич, А. В.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
електронне урядування
органи публічної влади
електронні послуги
електрона демократія
реформа
Erscheinungsdatum: 2020
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: У роботі проводиться теоретичний аналіз сучасного стану електронного урядування та створення практичних рекомендації щодо удосконалення процесу впровадження електронного урядування в Україні. У межах дослідження встановлено, що немає єдиного визначення поняття електронне врядування, проте більшість дослідників погоджуються, що електронне врядування включає використання інформаційно-комунікаційних технологій для підтримки державних служб, адміністрацій, демократичних процесів та відносин серед громадян, громадянського суспільства, приватного сектору та держави. Ціллю електронного врядування є покращення доступ до державних послуг та надання послуг для користі громадян. Також електронного врядування спрямоване на покращення зусиль держави у сфері ефективного управління та підвищення прозорості для кращого управління соціальними та економічними ресурсами країни для розвитку. З’ясовано, що передумовами виникнення електронного урядування був занепад традиційної моделі управління та майже повна втрата довіри до органів державної влади. Громадяни стали проявляти ініціативу розвиваючи інтернет-банкінг, інтернет-торгівлю, інтернет-кредитування, інтернет-страхування та інші потреби через розвинуті інформаційно-комунікаційні технології що призвело до потреби переглянути взаємодію з органами державної влади Міжнародний досвід свідчить, що розбудова електронного урядування є одним з основних елементів забезпечення успішності реформування та підвищення конкурентоспроможності країни. Сучасні підходи до державного управління та до проведення реформ повинні покладатися на використання інформаційно-комунікаційних технологій. Розроблені практичні рекомендації щодо удосконалення процесу впровадження електронного урядування в Україні. Вони поділяються не декілька категорій: освітньо-методичні, безпекові, технологічні, інформаційні, інклюзивні, координаційні та законодавчі.
Beschreibung: Єльєшевич А. В. сучасний стан та перспектива розбудова електронного урядування в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. В. Єльєшевич , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1236
Enthalten in den Sammlungen:Інститут державного управління

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Автореферат Єльєшевич.pdf338.38 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.