груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1239
Назва: Система електронного декларування як складова фінансового контролю осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Непомнюща, А. Г.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
електронне декларування
електронна декларація
фінансовий контроль
особи
уповноважені на виконання функцій держави та місцевого самоврядування
Єдиний реєстр декларацій
Баштанська районна державна адміністрація Миколаїської області
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено сутність, зміст та цілі електронного декларування доходів публічних посадових осіб; узагальнено міжнародний досвід впровадження електронного декларування; проаналізовано міжнародні стандарти та нормативно-законодавче забезпечення електронного декларування в Україні та функціональність електронного декларування у системі фінансового контролю осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування. Автором досліджено взаємодію організацій громадянського суспільства з органами влади щодо фінансового контролю посадових осіб; узагальнено практику здійснення заходів фінансового контролю осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування (на прикладі Баштанської районної державної адміністрації Миколаївської області) та запропоновано шляхи удосконалення процесу електронного декларування в Україні.
Опис: Непомнюща А. Г. Система електронного декларування як складова фінансового контролю осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. Г. Непомнюща , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1239
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Непомнюща А..pdf324.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.