груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1288
Назва: Практична реалізація гарантованого конституційного права особи на інформацію у публічному управлінні
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Крикливенко, І. С.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
Тихоненко Ірина Вікторівна
публічне управління
право на інформацію
доступ до інформації
захист прав у суді
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. В магістерській роботі здійснено аналіз основних способів реалізації права особи на доступ до інформації у публічному управлінні. Проведений аналіз вітчизняного законодавства з проблеми дослідження та розглянуто зарубіжний досвід доступ особи до публічної інформації. Визначено основні способи доступу особи до публічної інформації. Проведено порівняльній аналіз звернення та запиту на отримання інформації. Охарактеризовано недоліки в реалізації права особи на доступ до інформації у сучасних реаліях. Розглянуто оскарження дій розпорядника інформації до суду як основного способу захисту порушених прав. Проведено аналіз судової статистики даної категорії справ на сучасному етапі. Визначено тенденцію до збільшення кількості справ такої категорії. Зроблено висновок щодо основних проблем при реалізації особою права на доступ до публічної інформації та запропоновано шляхи їх вирішення.
Опис: Крикливенко І. С. Практична реалізація гарантованого конституційного права особи на інформацію у публічному управлінні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / І. С. Крикливенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1288
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Крикливенко.pdf322.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.