груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1328
Title: ІоТ-комплекс моніторингу та аналізу стану автотранспортних магістралей на основі нейронних мереж
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Authors: Лейзерович, Р. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Кондратенко Юрій Пантелійович
моніторинг стану дорожнього покриття
IoT
акселерометр
гіроскоп
штучні нейронні мережі
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В даній магістерській науковій роботі розглянуто завдання створення платформи для моніторингу та аналізу стану дорожнього полотна на основі даних, що надходять з сенсорів смартфонів, що передаються через розроблений мобільний застосунку, та попредньо обробляються для збереження цілісності інформації, що отримується. У першому розділі магістерської роботи проводиться аналіз сучасного стану проблеми збору та агрегації даних з мобільних сенсорів, доцільність створення мобільного застосунку для реалізації цієї мети, оцінка обраних операційних систем, а також проаналізовані існуючі роботи із аналогічного напрямку діяльності. Було сформовано актуальність, завдання, мета, об'єкт та предмет дослідження. У другому розділі описано проектування усього моніторингово-аналітичного IoT-комплексу, представлені візуальний прототип користувацького мобільного застосунку і веб-платформи для адміністратрування даних; проведено аналіз нейронних мереж та підходів, що були використані для реалізації та взаємодії обидвох підсистем, а також представлено алгоритм процесу попередньої фільтрації деперсоналізованих даних із сенсорів мобільних телефонів користувачів. Третій розділ присвячено опису етапів розробки та тестуванню інструментального засобу, представленню функціональних діаграм, а також описаний етап збору даних через застосунок на реальному авто по дорогам міста Миколаїв. Четвертий розділ містить інформацію з охорони праці, у якому представлені рекомендації щодо покращення умов праці проектанту та інструкції з поведінки під час пожежі на виробництві.
Description: Лейзерович Р. О. ІоТ-комплекс моніторингу та аналізу стану автотранспортних магістралей на основі нейронних мереж : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / Р. О. Лейзерович , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1328
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лейзерович_Автореферат_601.pdf976.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.