груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1345
Titel: Автоматизована система управління мікрокліматом для камер дозрівання сиров’ялених та сирокопчених м’ясопродуктів
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Autoren: Донець, А. В.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Щесюк Олег Вікторович
автоматизована система
камери дозрівання
м’ясопродукти
температура
вологість
мікроконтролер
Erscheinungsdatum: 2020
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проводиться аналіз процесу дозрівання сиров’ялених та сирокопчених м’ясопродуктів. У другому розділі розроблено концепцію системи управління мікрокліматом, розроблено структурну схему системи, проведено аналіз та вибір необхідних компонентів для реалізації системи управління. У третьому розділі розроблено алгоритм роботи системи управління та алгоритм роботи оператора з системою, створено блок-схеми алгоритмів. На основі обраних компонентів, необхідних для реалізації системи, було створено схеми їх з’єднань. У висновках наводяться підсумки проведеної роботи та основні переваги розробленої системи перед аналогами. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують працівника IT сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. Магістерська робота містить 80 с., 30 рис., 1 табл., 35 джерел посилання.
Beschreibung: Донець А. В. Автоматизована система управління мікрокліматом для камер дозрівання сиров’ялених та сирокопчених м’ясопродукті : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / А. В. Донець ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 7 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1345
Enthalten in den Sammlungen:Факультет комп'ютерних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Автореф Донець.pdf177.3 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.