груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1353
Назва: Удосконалення математичної моделі автоматизованої системи вибору та моніторингу вантажів
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Автори: Кравченко, А. С.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Мусієнко Максим Павлович
автоматизована система
математична модель
БД
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дана робота присвячена розробці програмного забезпечення за темою: «Удосконалення математичної моделі вибору та моніторингу вантажів» . Метою даної роботи є дослідження методів оптимізації транспортних перевезень та вдосконалення математичної моделі класичної транспортної задачі, завдяки якої розробка опорного плану перевезень має бути більш ефективною за рахунок введення нових обмежень на завантаженість і якість покриття доріг. Вдосконалення моделі обумовлено необхідністю дуже часто перебудовувати маршрут від пунктів відправлення до пунктів призначення за умов погіршення погодних умов напередодні виконання перевезення тощо. В ході виконання даної роботи було проаналізовано модель класичної транспортної задачі, було проведено дослідження найбільш популярних методів оптимізації перевезень, доведено актуальність даного дослідження та було обґрунтовано мету вдосконалення математичної моделі транспортної задачі, сформовані критерії ефективності відповідно до поставленої задачі. Вдосконалена математична модель транспортної задачі була проаналізована та досліджена на основі експериментальних розрахунків. В роботі також розглянуто практичне застосування вдосконаленої моделі, що доводить її ефективність та актуальність дослідження. В цілому, магістерська робота без додатків містить 80 сторінок, 28 рисунків, 17 таблиць, 23 джерел посилання.
Опис: Кравченко А. С. Удосконалення математичної моделі автоматизованої системи вибору та моніторингу вантажів : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / А. С. Кравченко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 10 c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1353
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореф Кравченко.pdf206.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.