Факультет економічних наук : [37] Homepage der Sammlung

Stöbern
Abonnieren Sie diese Sammlung, um täglich per E-Mail über Neuerscheinungen informiert zu werden. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ressourcen der Sammlung (Sortiert nach Einreichdatum in Absteigend Ordnung): 1 bis 20 von 37
VorschauErscheinungsdatumTitelBeteiligte Person(en)
2021Проект землеустрою щодо організації і встановлення меж території природно–заповідного фонду ландшафтного заказника місцевого значення «Сергіївський» в межах території Сергіївської сільської ради Братського району Миколаївської областіЯшкін, В. І.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки під розміщення та експлуатацію будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства в межах Миколаївської області Ольшанської сільської радиЯремчук, Я. М.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд( присадибна ділянка) за адресою: Львівська область, Дрогобицький район смт. ПідбужТоловерко, Я. О.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ЖКП "Живчик" для обслуговування мережі та об'єктів водопостачання в межах Миколаївської області Миколаївського району Первомайської селищної ради с. БілозіркаСкляренко, В. Г.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за адресою: Миколаївська область, Вітовський район, Шевченківська сільська радаСірий-Козак, А. К.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Квартирно-експлуатаційному відділу м. Миколаїв для розміщення та постійної діяльності Збройних Сил України за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, Бузька сільська радаРомего, А. С.
2021Проект визначення грошової оцінки земель Миколаївської області Березанського району с. ВинограднеПішенін, Р. В.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Кліар Енерджі-Одеса» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії за адресою: Одеська область, Біляївський район, Великодальницька сільська рада –Вакиш, К. О.
2021Технічна документація із землеустрою щодо вдосконалення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі Службі автомобільних доріг в межах території Миколаївської області Вознесенського району Вознесенської сільської радиПантак, В. М.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення фермерського господарства у землі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Миколаївської області Миколаївського району Радсадівської сільської радиКуренкова, А. Г.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Громадській організації «Об’єднання осіб з інвалідністю «ЮніХелп» для будівництва багатоквартирних житлових будинків, об’єктів торгівельно-розважальної та ринкової інфраструктури за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. МолодіжнеКузнєцова, М. Д.
2021Техніко-економічне обгрунтування нормативної грошової оцінки земель Миколаївської області Очаківського району с. ВасилівкаЗавгородня, Н. А.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель сільськогосподарського призначення на земельну ділянку для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за адресою: Миколаївська область, Баштанський район, м. Баштанка вул. Промислова 4аГусєв, М. О.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для ЖКП «Живчик» для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування (кладовище) Миколаївської області Первомайської селищної ради с. БілозіркаГориславська, В. В.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність членами селянського (фермерського) господарства «Прогрес культури» із земель сільськогосподарського призначення державної власності наданих в постійне користування в межах території Миколаївської області, Доманіського району, Прибузької сільської радиГоргоц, А. О.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду із земель сільськогосподарського призначення ТОВ «ТІЛІГУЛ СОЛАР» для розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в межах території Миколаївської області, Миколаївського району, Ольшанської селищної ради.Волик, Т. Г.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за адресою: Миколаївська область, Вітовський район, смт. ВоскресенськеБутенко, А. С.
2021Технічна документація із землеустрою щодо вдосконалення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі Службі автомобільних доріг в межах території Миколаївської області Доманівського району Щасливської сільської ради с. ЩасливкаБатура, Р. С.
2021Аналіз та оцінка технічного стану будівельних конструкцій будівлі Музичної школи за адресою: м. Снігурівка вул. Центральна 74Барсименко, І. С.
2021Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки Служби автомобільних доріг в межах Миколаївської області Єланецького району с. ОльгопільЧеботар, Д. О.
Ressourcen der Sammlung (Sortiert nach Einreichdatum in Absteigend Ordnung): 1 bis 20 von 37