груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1393
Title: Oхоронний пристрій на avr-мікроконтролері з функцією дверного дзвоника, фіксації поточної дати, часу і температури
Other Titles: автореферат дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» спеціальність 123 « Комп’ютерна інженерія»
Authors: Стрельчук, О. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерна інженерія
Солобуто Л. В.
дзвоник
дистанційне управління
мікроконтролер
інтелектуальні технології
датчик
автономні системи
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. Бакалаврська робота спрямована на дослідження представлених в сучасному світі охоронних систем, призначених для уникнення зломів і крадіжок квартир, а також на дослідження їх технічної реалізації. Проаналізовано технічні рішення, які існують на ринку сьогодні, можна зробити висновки, що охоронні пристрої представлені у своєму сегменті досить широко, але вони залишаються ще занадто дорогими для пересічного користувача. Велика кількість пристроїв з функціями годинника, термометра і календаря також представлена на ринку. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та одного додатку. У першому розділі досліджуються існуючі аналоги розроблюваного пристрою. У другому розділі проводиться аналіз можливих рішень та опис обраних елементів. У третьому розділі наведені обрані методи тестування, та обґрунтовано вибір технічного та програмного забезпечення. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведений лістинг основних класів програми. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 65 сторінок, 21 рисунків, 1 таблицю, 15 джерел посилання.
Description: Стрельчук О. О. Oхоронний пристрій на avr-мікроконтролері з функцією дверного дзвоника, фіксації поточної дати, часу і температури : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 123 « Комп’ютерна інженерія» / О. О. Стрельчук ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2020. – 11 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1393
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стрельчук_Автореферат.pdf270.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.