груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1426
Назва: Автоматизована система замовлення товарів онлайн»
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Автори: Чадов, І. О.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Давиденко Євген Олександрович
онлайн замовлення за допомогу чат-боту
месенджер телеграм шляхом створення телеграм-бота
застосунок у месенджері телеграмм для замовлення піци за допомогою чат-боту.
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота присвячена розробці телеграм-боту для замовлення товарів. Об’єкт дослідження – онлайн замовлення за допомогу чат-боту. Предмет дослідження – застосунок у месенджері телеграмм для замовлення піци за допомогою чат-боту. Метою дослідження є удосконалення процесу замовлення товару через месенджер телеграм шляхом створення телеграм-бота. Дипломна робота складається з фахової частини і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка дипломної роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У першому розділі розглянуто месенджер телеграм як платформа для майбутньої програми. У другому розділі описана технологія створення застосунку. У третьому розділі описано проектування та програмну реалізацію розробленої системи та логіку програми.
Опис: Чадов І. О. Автоматизована система замовлення товарів онлайн : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / І. О. Чадов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1426
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
401 Чадов І.О. Автореферат.pdf155.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.