груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/146
Titel: Підвищення функціональних можливостей організму борців на етапі спортивного вдосконалення шляхом диференційної корекції навантажень
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спoрт»
Autoren: Слободський, Ю. С.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
макроцикл
лактатний
алактатний
креатинфосфат
основна група
молочна кислота
аденозин трифосфарна кислота
життєва ємність легенів
група порівняння
загальна фізична підготовка
флавінаденіндинуклеотид
, united world wrestling (об`єднаний світ боротьби)
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Проаналізовано сучасні підходи до удосконалення фізичної підготовки кваліфікованих борців вільного стилю. Встановлено рівень фізичної підготовленості кваліфікованих борців вільного стилю. Проведена диференціація кваліфікованих борців вільного стилю за їх домінантним типом енергозабезпечення. Розроблена та перевірена ефективність авторської програми з удосконалення фізичної підготовки із використанням спрямованого впливу на різні компоненти потужності систем енергозабезпечення кваліфікованих борців на етапі підготовки до вищих досягнень
Beschreibung: Слободський Ю. С. Підвищення функціональних можливостей організму борців на етапі спортивного вдосконалення шляхом диференційної корекції навантажень: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 017 «Фізична культура і спoрт» / Ю. С. Слободський, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 28 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/146
Enthalten in den Sammlungen:Факультет фізичного виховання та спорту

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
слободский.pdf397.7 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.