груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1497
Назва: Розробка адапційного веб-сайту та макету десктопного додатку для Інтернет-магазину
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Автори: Ольховатенко, Д. С.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Воробьева А. І.
інформаційна система
інформаційний сайт
web-сайт
інтернет- магазин
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота містить теоретичні дані щодо веб-сайтів та додатків для інтернет-магазинів Мета роботи полягає в розробці зручного інформативного веб-сайту та маке- ту мобільного додатку для інтернет-магазину. . Об’єктом дослідження є технології створення інформаційних систем. Предметом дослідження є інформаційні процеси, моделі шаблони, аналіз специфіки діяльності інтернет-магазинів. Дана дипломна робот включає в себе: вступ, три розділи, висновки, додаток та спеціальний розділ з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми та приводиться короткий огляд поставленої задачі . У першому розділі було розглянуто поняття веб сайту його основні етапи розробки та здійснено огляд і порівняння сучасних сайтів та систем управління контентом. Другий розділ було присвячено формуванню технічного завдання, інструментальні засоби для створення web - сайту і мови програмування. Третій розділ присвячений проектуванню та розробці інформаційного сайту. У цьому розділі було спроектовано структуру веб- сайту для магазину та розроблено макет додатку на основі сайту. В спеціальній частині комплексної дипломної роботи з «Охорони праці» розглянуто та проалізовано умови праці на робочому місці. Результатом роботи є розроблений повнофункціональний інформаційний веб- сайт, повністю готовий до застосування.
Опис: Ольховатенко Д. С. Розробка адапційного веб-сайту та макету десктопного додатку для Інтернет-магазину : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / Д. С. Ольховатенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 10 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1497
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
403 Ольховатенко Д.С. Автореферат.pdf165.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.