груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1508
Назва: Веб-сервіс для завантаження та оцінки оповідань з використання методів прийняття рішень
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Автори: Мальнєва, І. В.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Сіденко Євген Вікторович
експертне оцінювання
веб - сервіс
публікація оповідань
літературний ресурс
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): У виконаній роботі представлений аналіз основних понятть з видавничої справи у інтернеті, огляд останніх публікацій та аналогів. Було опрацьовано дані про технології та проектування веб-ресурсу. Також представлене описання створення інтерфейсу даного веб – сервісу та демонстрація можливостей ресурсу. В останньому розділі дипломної роботи були розглянуті норми та заходи з охорони праці й техніки на робочому місці системного адміністратору, де буде експлуатуватися адміністративна частина сервісу. За результатами роботи зроблено висновки та пропозиції щодо впровадження нових технологій до ресурсу, його розширення та подальше допрацювання.
Опис: Мальнєва І. В. Веб-сервіс для завантаження та оцінки оповідань з використання методів прийняття рішень : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / І. В. Мальнєва , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1508
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
402 Мальнева І.В. Автореферат.pdf202.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.