груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1527
Titel: Використання сучасних інформаційних технологій в системі публічного управління України
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Autoren: Романюк, К. К.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
інформаційні технології
інформація
публічне управління
PR-технології
Erscheinungsdatum: 2020
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Магістерську роботу присвячено аналізу використання сучасних інформаційних технологій в системі публічного управління України. Досліджено розвиток становлення інформаційних технологій в системі публічного управління. Визначено поняття та сутність інформаційних технологій. Визначено складові та види сучасних інформаційних технологій. Проаналізовано нормативно-правове забезпечення сучасних ІТ в Україні. Визначено роль PR-технологій та взаємозв’язок публічного управління з інформаційними технологіями. Досліджено поняття та сутність електронного врядування. Проаналізовано електронне врядування в Європейських країнах. Охарактеризовано дослідження ООН в контексті інформаційних технологій. Досліджено мобільні технології як складову публічного управління. В методології роботи були використані методи системного та структурного аналізу, які визначали систематизацію наукової інформації за темою роботи та при дослідженні сутності основних понять дослідження. Завдяки застосуванню системного підходу забезпечило теоретичне узагальнення наукових поглядів вітчизняних і зарубіжних вчених, присвячених дослідженню сучасних інформаційних технологій в публічному управлінні, які запроваджені в Україні та за кордоном. За допомогою нормативно-правовій базі було визначено принципи застосування сучасних інформаційних технологій України, та порівняння їх з міжнародним досвідом.
Beschreibung: Романюк К. К. Використання сучасних інформаційних технологій в системі публічного управління України : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / К. К. Романюк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 9 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1527
Enthalten in den Sammlungen:Інститут державного управління

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
автореферат Романюк.pdf347.48 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.