груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1535
Title: Особливості державного регулювання електронних земельних аукціонів в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Архипенко, Н. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
електронні аукціони
Земельний кодекс України
ринок землі
земельна реформа
мораторій на землю
зняття мораторію
земельні торги
електронні закупівлі
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Робота на здобуття освітнього рівня «Магістр» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» - Інститут державного управління, Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Дипломну роботу присвячено дослідженню проблем та перспектив державного регулювання електронних земельних аукціонів в Україні. У роботі досліджено та проаналізовано основні завдання, розроблено теоретичні положення і практичні рекомендації щодо особливостей державного регулювання за процедурами проведення електронних земельних аукціонів в Україні в системі державного управління. Проаналізовано нормативно-правову базу, що регулює здійснення земельних торгів та законодавство зарубіжних країн у сфері продажу земель та надання в оренду через електронні земельні аукціони, виявлено особливості понять електронних закупівель та електронних земельних торгів через онлайн аукціони. Охарактеризовано сучасний стан та проблемні питання особливостей державного регулювання у сфері продажу земель через електронні земельні аукціони в Україні. Охарактеризовано принципи проведення електронних земельних торгів в Україні та визначено сутнісні особливості роботи державного підприємства «Сетам» у сфері здійснення електронних земельних аукціонів. На основі аналізу проєкту закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису) через електронні аукціони» визначено запропоновані зміни щодо функціонування електронних земельних аукціонів державної та комунальної власності та їх потенційний вплив на земельну реформу в Україні. Доведено, що державне регулювання є необхідною складовою для ефективного функціонування ринку землі та здійснення електронних земельних аукціонів. Визначено перспективи та надано рекомендації щодо підвищення ефективності запровадження електронних земельних аукціонів в Україні.
Description: Архипенко Н. В. Особливості державного регулювання електронних земельних аукціонів в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Н. В. Архипенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1535
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ АРХИПЕНКО.pdf354.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.