груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/157
Назва: Корекція програм фізичної реабілітації жінок другого зрілого віку з проблемами у поперековому відділі хребта
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Автори: Яцюк, А. С.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
фізична реабілітація
міофасціальна гімнастика
центр тиску
корекція програм
проблеми у поперековому відділі хребта
остеохондроз
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано питання, що стосується механізмів корекції програм з фізичної реабілітації жінок другого зрілого віку з остеохондрозом поперекового відділу хребта. Здійснювався контроль за групами під час програми реабілітації. Доведено , що застосування лінійної міофасціальної гімнастики позитивно впливає на амплітуду руху в поперековому відділі хребта, що виражається в достовірному збільшенні показників тесту на згинання та розгинання. Було скореговано практичні рекомендації щодо застосування методу лінійної міофасціальної гімнастики, відповідно до яких активну участь жінок. Рекомендувано скореговану програму фізичної реабілітації до застосування в практичній діяльності лікувально-профілактичних закладів.
Опис: Яцюк А. С. Корекція програм фізичної реабілітації жінок другого зрілого віку з проблемами у поперековому відділі хребта: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / А. С. Яцюк, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/157
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання та спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат Яцюк А.С..pdf398.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.