груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1724
Назва: Портативний зчитувач біометричних документів
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Автори: Цапкаленко, Ю. І.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
комп’ютерна інженерія
Бойко А. П.
біометрія
зчитування даних
NFC
інтелектуальні технології
ID-карта
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): озробка портативного і недорогого у виробництві пристрою зчитування даних з технологією NFC являється актуальною задачею у реаліях активного розвитку біометрії і оцифровування песональних даних. Мета: Покращення методів ідентифікації шляхом розробки моделі приладу для зчитування документів що мають в наявності чіп з оцифрованою інформацією. Об’єкт дослідження: процес зчитування та розшифровування інформації за допомогою технологій NFC. Предмет дослідження: Модуль для зчитування інформації з чіпу наявного в біометричних документах. Завдання: ‒ провести аналітичний огляд літератури та патентної інформації; ‒ порівняти вже існуючі аналоги і знаходження оптимального рішення; ‒ обрати компоненти; ‒ розробка моделі портативного зчитувача біометричних документів; Практичне значення полягає в тому що завдяки розробленому алгоритму можна більш швидко та якісно зчитувати дані з NFC чіпів маючи негабаритний пристрій який буде широкодоступний для державних органів та пересічних громадян В першому розділі роботи проводится аналітичний огляд літератури та патентної інформації про основи біометрії. У другому розділі представлено принцип роботи таких технологій як NFC та RFID. Третій розділ є проектною частиною роботи де описано вибір компонентів та представлено процес написання програмного забезпечення. В цілому, магістерська робота без додатків містить 75 сторінок, 8 рисунків, 1 таблицю, 30 джерел посилання.
Опис: Цапкаленко Ю. І. Портативний зчитувач біометричних документів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / Ю. І. Цапкаленко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1724
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_МР_Цапкаленко_605.pdf193.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.