груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1728
Title: Створення масмедійного образу навчального закладу: мультимедійна історія ЧНУ імені Петра Могили
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 061 «Журналістика»
Authors: Разводова, А. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
журналістика
Монахова Т. Ю.
візуальний контент
мультимедійна історія
репортаж
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дослідження теми візуального контенту в провідних медіа є важливим, адже в умовах діджиталізації та популяризації виникла необхідність вивчити умови розвитку нових жанрів сучасної журналістики та дослідити візуальний контент і відео як жанр мистецтва, що набирає шалених обертів у засобах масової інформації. У дипломному проєкті проаналізовано основні жанри сучасної журналістики, досліджено візуальний контент та відеорепортаж як один із найпопулярніших та найвпливовіших жанрів у медіа. У практичні частині створено мультимедійну історію до 25-річчя Чорноморського національного університету ім. П. Могили. Завдяки тексту, відео та фотоматеріалам ми змогли показати у якому стані перебувала будівля до реставрації і в якому вигляді вона зараз. Важливими елементами під час створення мультимедійного контенту є логістика та техніка. ЧНУ ім. П. Могили має власний медіацентр, що включає дві телевізійні студії з наявною всією необхідною телевізійною технікою. Тож, дипломний проєкт було виконано на базі медіацентру ЧНУ ім.П. Могили. Використані матеріали можуть позитивно вплинути на репутацію вищого навчального закладу.
Description: Разводова А. А. Створення масмедійного образу навчального закладу: мультимедійна історія ЧНУ імені Петра Могили : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 061 «Журналістика» / А. А. Разводова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1728
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Разводова Анастасія_Автореферат.pdf287.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.