груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1729
Title: Публічний образ сучасного університету: проєкт зі створення photozine ЧНУ імені Петра Могили
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 061 «Журналістика»
Authors: Чулкова, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
журналістика
Тулузакова О. Г.
фотографія
фотокнига
фотозін
університет
макет
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дослідження теми фотомистецтва є важливим етапом у роботі над макетом фотокниги, адже таким чином ми можемо дізнатись про основні напрямки розвитку фотографії та дізнатись більше про нові сучасні тенденції, які допоможуть зробити її більш привабливою для потенційної аудиторії. У дипломному проєкті проаналізовано основні етапи розвитку фотографії від використання камери-обскури до сучасних цифрових камер та смарфонів. Також наведено головні види фотографій, які використовуються фотографами в їхній роботі, а також представлено основні види фотозінів та їхні форми. Розроблено та підготовлено макет фотокниги про університет, який в подальшому має стати основою для повноцінного фотоальбому з нагоди 25-річчя університету. Фотографії розміщені у вигляді колажів з підписами, які додають ясності та слугують додатковою інформацією для читача. Використані матеріали слугують створенню позитивного образу навчального закладу та його образу серед інших вузів України та світу.
Description: Чулкова А. В. Публічний образ сучасного університету: проєкт зі створення photozine ЧНУ імені Петра Могили : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 061 «Журналістика» / А. В. Чулкова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1729
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чулкова Анна_ Автореферат.pdf294.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.