груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1729
Titel: Публічний образ сучасного університету: проєкт зі створення photozine ЧНУ імені Петра Могили
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 061 «Журналістика»
Autoren: Чулкова, А. В.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
журналістика
Тулузакова О. Г.
фотографія
фотокнига
фотозін
університет
макет
Erscheinungsdatum: 2021
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Дослідження теми фотомистецтва є важливим етапом у роботі над макетом фотокниги, адже таким чином ми можемо дізнатись про основні напрямки розвитку фотографії та дізнатись більше про нові сучасні тенденції, які допоможуть зробити її більш привабливою для потенційної аудиторії. У дипломному проєкті проаналізовано основні етапи розвитку фотографії від використання камери-обскури до сучасних цифрових камер та смарфонів. Також наведено головні види фотографій, які використовуються фотографами в їхній роботі, а також представлено основні види фотозінів та їхні форми. Розроблено та підготовлено макет фотокниги про університет, який в подальшому має стати основою для повноцінного фотоальбому з нагоди 25-річчя університету. Фотографії розміщені у вигляді колажів з підписами, які додають ясності та слугують додатковою інформацією для читача. Використані матеріали слугують створенню позитивного образу навчального закладу та його образу серед інших вузів України та світу.
Beschreibung: Чулкова А. В. Публічний образ сучасного університету: проєкт зі створення photozine ЧНУ імені Петра Могили : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 061 «Журналістика» / А. В. Чулкова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 12 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1729
Enthalten in den Sammlungen:Інститут філології

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Чулкова Анна_ Автореферат.pdf294.58 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.