груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1741
Назва: Концепція управління тренувальним процесом в паурліфтингу з урахуванням вікових фізіологічних особливостей процесів адаптації організму до навантажень
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Автори: Гуменюк, М. С.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Бріскін Ю. А
корекція навантажень
механізми оптимізації
паурліфтинг
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – ЧНУ імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена питанню управління тренувальним процесом в паурліфтингу з урахуванням вікових фізіологічних особливостей процесів адаптації організму до навантажень Значне підвищення силових і функціональних показників юних спортсменів ЕГ в порівнянні з кг2 можна пояснити тим, що облік темпів біологічного розвитку дозволив нам визначити оптимальний рівень фізичного навантаження на початку експерименту і вносити цілеспрямовані коригування в процесі їх тренувальної підготовки протягом усього експериментального дослідження.
Опис: Гуменюк М. С. Концепція управління тренувальним процесом в паурліфтингу з урахуванням вікових фізіологічних особливостей процесів адаптації організму до навантажень : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / М. С. Гуменюк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1741
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання та спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гуменюк М.С..pdf427.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.