груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1800
Title: Особливості психоемоційної резистентності спортсменів з астенією засобами фізичної рекреації та терапії
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня магістр», спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія»
Authors: Чуйко, А. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра медико-біологічних основ спорту та фізичної реабілітації
Горбань Гліб Валентинович.
психоемоційна резистентність спортсменів
астенія
засоби фізичної реабілітації
профілактика реактивної астенії
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена питанню дослідження розробки, наукового обґрунтуванняметодики підвищення психоемоційної стійкості для профілактики реактивної астенії у спортсменів. Виявленні особливості механізму розвитку і профілактики реактивної астенії у спортсменів, які займаються легкою атлетикою і біатлоном, а також ролі психоемоційної стійкості в цьому процесі; встановлена можливість і засоби профілактики астенічних проявів у спортсменів; розроблена методика профілактики реактивної астенії у спортсменів. Систематизовано існуючі знання про причини, механізми, чинники та етапи розвитку функціональної астенії; у виявленні причин і умов розвитку реактивної астенії у спортсменів.Визначенні значення психоемоційної стійкості в профілактиці реактивної астенії; в обґрунтуванні можливості профілактики астенічного синдрому засобами психокорекції.Розроблені методики профілактики розвитку реактивної астенії у спортсменів.Розроблена і апробована експериментальна методика профілактики реактивної астенії у спортсменів може ефективно застосовуватися для передбачення розвитку психосоматичних розладів; для зниження змагальної тривожності; для стимуляції відновних процесів в організмі; для підвищення працездатності і результативності змагальної діяльності. Апробована методика може стати простим і надійним елементом тренерської діяльності в рамках психологічної підготовки спортсменів.
Description: Чуйко А. А. Особливості психоемоційної резистентності спортсменів з астенією засобами фізичної рекреації та терапії : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 227 «Фізична терапія, ерготерапія» / А. А. Чуйко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1800
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чуйко А.А..pdf428.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.