груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1808
Назва: Інформаційна система обміну миттєвих повідомлень в режимі реального часу
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Автори: Головко, О. О.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Швед Альона Володимирівна
інформаційна система
програмне забезпечення
принципи моделювання
новітні технології
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Під час виконання даної дипломної роботи було проаналізовано ринок систем обміну миттєвими повідомленнями з можливістю отримання відповідей на запитання від верифікованих експертів, на основі проведеного аналізу виявлених недоліків сформовано рекомендації для розробки ІС, яка дозволяє значно розширити функціонал аналогів, підвищити якість надання послуг, надає зручний інтерфейс. Об’єкт дослідження – це процеси пов'язані з організацією системи комунікаційної взаємодії між учасниками інтерактивного спілкування, шляхом обміну миттєвими повідомленнями. Предмет дослідження – це інформаційні технології та інформаційні системи обміну миттєвих повідомлень. Метою дипломної роботи є підвищення ефективності, швидкості та зручності процесу комунікації учасників інтерактивного спілкування. Дипломна робота містить наступні розділи: аналіз предметної сфери , об’єкту та предмету дослідження, постановка задачі; проектні рішення (проектування логічної структури бази даних, концептуальне проектування системи і функціональної моделі); моделювання та проектування програмного забезпечення (в тому числі розробка архітектури інформаційної системи і проектування інтерфейсу) та програмна реалізація. У першому розділі роботи приведено основні поняття та аналіз принципів створення сучасних інформаційних систем. У другому розділі дипломної роботи розглянуто принципи моделювання та проектування сучасних систем обміну миттєвими повідомленнями. У третьому розділі дипломної роботи описані новітні технології, що використовуються при розробці інформаційної системи. У результаті роботи було створено інформаційну систему для обміну миттєвими повідомленнями із верифікованими експертами, з вибором кімнати для спілкування на основі обраної тематики.
Опис: Головко О. В. Інформаційна система обміну миттєвих повідомлень в режимі реального часу : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / О. В. Головко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1808
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Головко.pdf324.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.