груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/181
Назва: Українська культура в добу модернізації Російської імперії.
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 032 «Історія та археологія»
Автори: Патенко, Т. В.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
українська культура
мова
Російська імперія
цензура
модернізація
просвітництво
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Вивчення історії української культури сприяє розвитку народу, допомагає усвідомлювати нашу окремішність, самоцінність. Саме тому розгляд даної проблематики є дуже актуальною в наш час. Об’єктом дослідження є історія української культури. Предметом дослідження є розвиток національно-культурного руху в українських губерніях у складі імперії Російської імперії в добу модернізації. У процесі дослідження було з’ясовано, що українська культура в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. знаходилась та розвивалась у дуже складних історико-культурних умовах. Діячам культури доводилося долати не лише внутрішні суперечності та перешкоди, притаманні для будь-якої культури, а й значний політичний тиск з боку Російської імперії.
Опис: Патенко Т. В. Українська культура в добу модернізації Російської імперії: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 032 «Історія та археологія» / Т. В. Патенко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/181
Розташовується у зібраннях:Факультет політичних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патенко. Автореферат (2019) Зразок.pdf398.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.