груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1821
Titel: Android-застосунок для виконання онлайн покупок атрибутики ігрових та кіно персонажів
Sonstige Titel: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Autoren: Нечитайло, А. Ю.
Stichwörter: автореферат
бакалаврська робота
інженерія програмного забезпечення
Дворецький Михайло Леонідович
мобільний додаток
Android застосунок
мобільний дизайн
розробка
онлайн магазин
Erscheinungsdatum: 2020
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Данна дипломна робота присвячена розробці мобільного застосунку інтернет-магазину на базі операційної системи Android. Об’єктом розробки є процес створення програмного забезпечення для масового використання на базі операційної системи Android. Предметом розробки є мобільний Android-додаток інтернет-магазину “GeekShop” із товарами із комп’ютерних ігор, коміксів та кінофільмів. Метою роботи є розробка респонсивного та багатофункціонального мобільного онлайн-магазину на базі операційної системи Android для здійснення покупки різноманітних товарів, розділених на категорії. Методи розробки: використання мови програмування Java, а саме методів та бібліотек для розробки мобільних застосунків, база даних режиму реального часу Firebase Realtime Database. Загальний обсяг роботи складає 70 сторінок, 25 рисунків, 18 посилань на літературні джерела та 4 додатки. У вступі визначається актуальність теми та практичне значення, проводиться короткий огляд завдань та описується архітектура. У першому розділі розкривається аналіз області мобільних застосунків інтернет магазинів, чим вони займаються та яку користь несуть, як класифікуються, аналіз та вибір засобів розробки та стеку технологій, постановка задачі. У другому розділі описується практична частина розробки таблиць та роботи зі Storage у середовищі Firebase. У третьому розділі детально розкривається робота зі створення різноманітних вкладок та класів мобільного застосунку. У четвертому розділі описуються ідеї практичного застосування мобільного додатку, ідеї впроваждення у нього нових технологій та заключна частина роботи над проектом. У висновку проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. У додатку представлено опис та скріншоти із кодом імплементованих до проекту бібліотек.
Beschreibung: Нечитайло А. Ю. Android-застосунок для виконання онлайн покупок атрибутики ігрових та кіно персонажів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / А. Ю. Нечитайло , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1821
Enthalten in den Sammlungen:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Автореферат_Нечитайло.pdf351.19 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.