груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1868
Назва: Автоматизований стенд контролю параметрів сонячних фотоелектричних батарей
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології »
Автори: Грибанов, А.В.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Кубов В. І.
автоматизована система
фотоелектрична сонячна батарея
безпека
датчик температури
вольт-амперна характеристика
дослідження
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна магістерська робота із спеціальності 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2021. У роботі пропонується автоматизований стенд для контролю параметрів за допомогою електронного навантаження сонячних фотоелектричних батарей. «Аналітичний огляд інформації та науково технічних розробок» магістерської роботи розглянуті і проаналізовані питання важливості альтернативної енергії. Розглянуті види здобуття «зеленої енергії», принцип робот ФЕСБ та види електричних батарей. У другому розділі розроблено функціональну та структурну схему, розроблено програмну частину. У третьому розділі проведено дослідження напруги ФЕСБ та вольт-амперної характеристики. В розділі 4 показані визначені умови праці на місці інженера, в якому будуть використовуватися результати магістерської роботи, їх відповідність санітарним нормам, в першу чергу рівень освітлення робочого місця, параметри мікроклімату в приміщенні, рівень шуму. Крім того, в розділі 4 визначається можливі небезпеки, та закони, спрямовані на попередження виникнення цих небезпек, створення безпечних і здорових умов праці на робочому місці або у виробничому приміщенні. Магістерська робота містить 85 стор., 1 додаток, 20 рис., 1 табл., 17 посилань.
Опис: Грибанов А. В. Автоматизований стенд контролю параметрів сонячних фотоелектричних батарей : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології » » / А. В. Грибанов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 11 с..
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1868
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореф.Грибанов.pdf500.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.