груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2013
Назва: Управління персоналом підприємства сфери торгівл
Інші назви: магістерська дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 073 «Менеджмент»
Автори: Трусова, В. А.
Ключові слова: кафедра економічних наук
магістерська робота
менеджмент
Бурдельна Г. О.
управління персоналом
господарська діяльність
сфера торгівлі
ресторанний бізнес
ефективне управління персоналом
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю «Менеджмент» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена теоретико-методичним основам та практичним питанням управління персоналом підприємства на прикладі ресторану “MAFIA”. Удосконалено трактування поняття «управління персоналом» та узагальнено підходи до інтерпретації дефініції «управління персоналом». Проаналізовано господарську діяльність ресторану «МАFIA», визначено ефективність управління персоналом на підприємстві. Розроблено рекомендації щодо удосконалення управління персоналом сфери торгівлі в ресторанному бізнесі. Запропонована модель програми «Ефективне управління» для підвищення ефективності управління персоналом в ресторані «MAFIA».
Опис: Трусова В. А. Управління персоналом підприємства сфери торгівлі : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» : спец. . 073 «Менеджмент» /В. А. Трусова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 96 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2013
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом_Трусова_.pdf1.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.